June 14, 2024

- alt om at købe og sælge brugte biler

De fleste mennesker får på et eller andet tidspunkt i livet paradentose. Det betyder de løses tænder sygdom. En betændelsestilstand i knoglen hvor tandroden sidder fast i, gør i sidste ende tanden løs. Du kan med fordel få paradentosebehandling i Søborg, hvis du bor eller arbejder her. Behandlingen foregår på den måde, at man ved hyppig rensning af de ramte tænder kan holde sygdommen lidt i bero. Samtidig er det vigtigt at holde en god mundhygiejne.

Hvis det står særligt grelt til, og sygdommen udvikler sig, kan det være nødvendigt med en tandkødsoperation. Man kan være så uheldig, at hvis der ikke behandles i tide, kan tænderne blive løse og i sidste ende falde ud. Det er nemlig også en sygdom der kommer snigende, på den måde at den sjældent giver symptomer. Typisk er det en tilstand eller sygdom man ser hos voksne. Hvis man skulle være så uheldig at få det, kan man få paradentosebehandling i Søborg.

Hvem får hyppigst paradentosebehandling?

Paradentose er en sygdom, der med større sandsynlighed rammer nogle befolkningsgrupper fremfor andre. I det følgende præsenteres, hvem der har størst risiko for at få det. Hvis uheldet skulle være ude, kan man få paradentosebehandling i Søborg.

For det første har rygere større risiko for at få sygdommen. For det andet har folk med nedsat immunforsvar også større risiko for at få det. Modstandskraften mod de bakterier, der sidder i belægningerne på tænderne, mindskes nemlig. Et fænomen som stress er en faktor, der kan nedsætte immunforsvarets funktion. Har man i forvejen paradentose, vil det formentlig blive forværret, hvis man er i en stresset periode.

Endvidere har folk med diabetes oftere og værre tilfælde af paradentose end folk uden. Dette er tilsyneladende tilfældet, hvis ens blodsukker svinger meget. Samtidig er det også muligt, at ens diabetes kan blive værre, hvis man går med en ubehandlet paradentose.

Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *