June 13, 2024

- alt om at købe og sælge brugte biler

Som I alle ved, så er denne blog beregnet til mine tanker og idéer til brugte biler. Det er min helt store hobby, og jeg elsker at bruge tid på dem i mit lille værksted, hvor jeg forbedrer dem og fikser dem. Det skal dog ikke være en hemmelighed, at jeg rimelig ofte har en brugt bil, som simpelthen ikke kan reddes. Så her har jeg fundet på en anden metode, hvorpå jeg kan tjene penge.

Her i sidste uge fandt jeg et sted i København, hvor jeg kunne få en virkelig god skrotpræmie for min brugte bil. Det var en kæmpe bonus, for jeg kunne næppe have tjent mere, hvis jeg havde valgt at sælge den. Det skulle jeg også have brugt en masse tid på, så det er rart, at jeg slap for det.

En skrotpræmie er det hele værd

Hvis du har en brugt bil, som du egentlig holder ret meget af og har haft i mange år, så kan det måske være en svær beslutning af sende den til skrot. Men når du først står med en skrotpræmie i hænderne, så er jeg ret sikker på, at du hurtigt glemmer det.

En skrotpræmie er altså det hele værd, for du kommer virkelig til penge, som formentlig ikke var muligt, hvis du bare skulle sælge bilen selv. Det ville enten være tidskrævende eller ligefrem umuligt.

I min optik så kan det i hvert fald svare sig.

Find en skrotpræmie nær dig

Der er faktisk ret mange steder, hvor du kan få en skrotpræmie. Jeg havde selv held med det i København, så her ved jeg i hvert fald, at du kan få gode penge for din brugte bil.

Der er muligvis også andre gode steder i Nordsjælland, hvis det er langt væk for dig.

Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *